donderdag 7 januari 2010

De Leukste Jaren

Je weet het misschien nog wel de mini-rok, een shockerend fenomeen van de jaren ’60 of de coole Disco-muziek in de jaren ’70 of was je in de jaren ’80 uren met je Rubik’s kubus in de weer of prijs je de dag dat in de jaren ’90 de string werd geïntroduceerd!!

Wat zijn volgens jou De Leukste Jaren?
Deze strijd zal worden gestreden in het nieuwe muzikale, vrolijke zaterdagavond entertainment show van de KRO; De Leukste Jaren.
Twee teams, bestaande uit verschillende bekende Nederlanders, gaan in diverse challenges de strijd met elkaar aan. Wie kent zijn eigen decennium het best? Welk decennium heeft de mooiste muziek, de leukste kleding en de spectaculairste gadgets, tv-programma’s, trends en stylen.

Op 11 januari zullen vele bekende Nederlanders aanwezig zijn, waaronder: Jan Keizer, Ernst Daniël Smid, Berget Lewis, Jamai, Mariska van Kolck, Yes-R, Sara Kroos & Gerard Ekdom. Op 18 januari zijn onder andere aanwezig: Jan Keizer, Ernst Daniël Smid, Berget Lewis, Syb van der Ploeg, Patricia Paay, Freek Bartels & Thomas Berge.

In deze spetterende show gaat het erom publiek en de mensen thuis ervan te overtuigen dat zijn of haar favoriete jaren ook echt de leukste zijn.

Lijkt het je leuk om dit feestje van dichtbij mee te maken en de opnames van deze show bij te wonen?
Meld je dan aan voor de opnames op maandag 11 of 18 januari 2010 in studio 1 Aalsmeer. Het publiek wordt verzocht om uiterlijk 18.30 uur aanwezig te zijn. De opnames duren tot ongeveer 23.00 uur. Op één avond worden twee afleveringen opgenomen.

Aanmelden kan via: Je bent te laat voor deze opnames, wil je er volgende keer wel bij zijn? Meld je dan alvast hier aan.met hierin data dat je aanwezig wilt zijn, naam, aantal personen, adresgegevens, emailadres en telefoonnummer.

NB minimale leeftijd 16 jaar

Geen opmerkingen:

Een reactie posten