woensdag 24 februari 2010

Publiek gezocht voor spraakmakende tv show!

Lijkt het je leuk de opname van het nieuwe tv-programma ‘Zeg ‘ns SOAAA!’ mee te maken?

Kom dan op zondagmiddag 7 maart a.s. naar de studio van de NCRV in Hilversum!Harm Edens en Evelien Bosch presenteren 75 minuten lang 'Zeg 'ns SOAAA!'. In duidelijke taal praten zij met deskundigen over de verschillende soa’s, hoe kom je eraan, hoe kom je er weer vanaf en nog belangrijker; hoe zijn ze te voorkomen. Bekende en onbekende jongeren vertellen over hun seksleven, over het hebben van een soa en het doen van een soa test.In het programma volgen we ook jongeren die allemaal een soa-test doen en de uitslag hiervan een week later krijgen. Evelien Bosch praat met ze over hun verwachting omtrent het hebben van een soa en of de uitslag mee of tegenvalt. In de studio komen de geteste jongeren weer samen.

'Zeg 'ns SOAAA!' wordt op 24 maart op Nederland 3 uitgezonden.Je bent te laat voor deze opnames, wil je er volgende keer wel bij zijn? Meld je dan alvast hier aan.

Zonder aanmelding kom je helaas de studio niet binnen!Je wordt om 15.30 uur verwacht en de opname zelf zal tot ongeveer 18.30 uur duren.Zodra je aanmelding binnen is, zorgen wij dat jij en je vrienden op de gastenlijst komen en krijg je van ons verdere informatie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten