donderdag 21 oktober 2010

Beat de Mol

Beat de Mol
Talpa Producties biedt u de mogelijkheid om plaats te nemen in het publiek bij het nieuwe Veronica programma Beat de MolDe afgelopen dagen zijn Johnny de Mol en een bekende Nederlander in een aantal dorpen in Nederland op zoek gegaan naar enkele recruits die hem bij kunnen staan bij zijn nieuwe programma Beat de Mol. Deze opnamen krijgen binnenkort een vervolg in Studio Baarn en jij kunt daar bij zijn!

In Beat De Mol is Johnny’s tegenstander iedere aflevering weer een andere bekende Nederlander. Maar de twee nemen het niet rechtstreeks tegen elkaar op. De opdracht van Johnny en zijn BN’er-rivaal is om ‘gewone’ mensen te vinden die het in de verrassende en verbazende studio-opdrachten tegen elkaar opnemen. Nu de eerste opnamen achter de rug zijn, is inmiddels heel erg duidelijk dat Johnny en zijn tegenstanders tot het absolute uiterste gaan om te winnen. Stuk voor stuk storten ze zich in de grootste avonturen en dat heeft hilarische, doldwaze en soms zelfs pijnlijke consequenties tot gevolg.

De uiteindelijke strijd tussen de gevonden talenten wordt gestreden in de studio. Alleen wordt ook dan pas duidelijk hoe de gevonden personen hun ‘talent’ moeten gebruiken en dat is soms heel anders dan gedacht. Wie hebben ze gevonden en wat moeten hun kandidaten uiteindelijk doen? Ook moeten Johnny en zijn tegenspeler zelf een opdracht vervullen en hebben ze de mogelijkheid om 1 keer hun eigen netwerk in te zetten om zo zeker mogelijk te zijn van de overwinning.

Jij kan GRATIS bij de volgende opnames in de studio zijn:

21-10-2010 Johnny tegen Hans Klok
24-10-2010 Johnny tegen GiGi Ravelli
27-10-2010 Johnny tegen John de Wolf
30-10-2010 Johnny tegen Winston Gerstanowitz

Voor alle opnames:
start om 18:00 uur
einde rond 22:00 uur

Er worden 7 rondes gespeeld en natuurlijk deelt het publiek in de vreugde per ronde mee met een biertje of bitterbal.

De opnames vinden plaats in studio Baarn. (Hermesweg 12, Baarn).

Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar
//verlopen// zie nieuwe oproep voor november
met daarin: je voor- en achternaam,telefoonnummer, e-mailadres en geboortedatum.
De minimum leeftijd is 16 jaar.
Wanneer je met meerdere personen wilt komen is het van belang dat ook hun voor- en achternaam, telefoonnummer, e-mailadres en geboortedatum worden meegestuurd. Nadat we je aanmelding hebben ontvangen zullen wij een bevestigingsmail terug sturen met hierin verdere informatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten