maandag 21 maart 2011

Kanniewaarzijn

De Vara komt begin april wekelijks met Kanniewaarzijn, een satirisch programma gepresenteerd door Astrid Joosten. Kanniewaarzijn kan worden gezien als een doorstart van Hoe Bestaat Het, waarvoor in januari al een pilotaflevering werd opgenomen.
Astrid stelt – ondersteund door een team van gerenommeerde cabaretiers en andere prominenten – absurde situaties aan de orde, die voortkomen uit de regelgeving en het gedrag van overheden, instanties, bedrijven en burgers.

De Vara illustreert: “Een politieman die zichzelf op de bon slingert om maar op zijn bonnenquotum uit te komen. Of een man die zijn autobanden kapot rijdt door gaten in de weg en vervolgens – wanneer hij zich beklaagt – door de gemeente naar de provincie wordt verwezen, van de provincie naar het Rijk en van het Rijk weer terug naar de gemeente.

Centrale presentator Astrid Joosten stelt in ‘Kanniewaarzijn’ absurde situaties aan de orde, die voortkomen uit de regelgeving en het gedrag van overheden, instanties, bedrijven en burgers.

Ze wordt daarbij ondersteund door een team van cabaretiers en andere prominenten, onder wie Mike Boddé, Plien van Bennekom, Annick Boer en Arthur Japin.
Heeft u zin in een middag plezier en lachen om (waargebeurde) absurde situatie? Kom dan naar de studio!

De opnames zijn op donderdagmiddag in het Werkteater in Amsterdam.
De locatie is goed bereikbaar met het Openbaar Vervoer.
U wordt verwacht om 13.30 uur.
De opname zelf start om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 15.30 uur.
De toegang is gratis en de minimum leeftijd is 16 jaar.

U kunt nu reserveren voor de uitzending van:
Donderdag 7 april
Donderdag 14 april

Wilt u aanwezig zijn bij een opname? Stuur dan een e-mail met daarin uw naam, telefoonnummer(s), het aantal personen waarmee u wilt komen en uw voorkeursdatum naar: kanniewaarzijn@stonehillmedia.nl

Hopelijk tot ziens in de studio!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten