donderdag 15 oktober 2009

De Frogers weer terug op tv

Het echtpaar Froger komt dit jaar weer terug op tv. Vanaf 22 oktober is het nieuwe RTL 4-programma 'De Frogers: Helemaal Heppie!' te zien. In Hilversum is maandag de eerste uitzending gepresenteerd.

Na de Voedselbank gaan Natasja, René, Maxim en Didier Froger zich nu hard maken voor de stichting Heppie, organisator van vakantieweken voor kinderen voor wie dat gewoonlijk niet is weggelegd.
Het gezin heeft afgelopen zomer het eigen huis in 't Gooi geruild voor een camper en een tentje in Brabant. De Frogers begeleiden de kinderen tijdens hun vakantiekamp. In het televisieprogramma zijn hun belevenissen te volgen.

Goede doelen

Natasja Froger nam haar hele gezin mee naar het vakantiekamp van Stichting Heppie. ''Mama komt altijd met goede doelen aansjouwen en iedere keer doen ze mee. En ze hebben hun ziel en zaligheid er ook deze keer weer ingelegd'', aldus Natasja.
De kinderen die meegaan naar een vakantiekamp van de Stichting Heppie, hebben het volgens Natasja niet gemakkelijk.

''Ze zijn beslist niet kansarm, maar ze hebben simpelweg geen mogelijkheid om op vakantie te kunnen.'' De kinderen zijn bijvoorbeeld autistisch of hun gezinssituatie is ingewikkeld.
''Maar ieder kind verdient aandacht en het is belangrijk dat ook zij op school kunnen vertellen dat ze op vakantie zijn geweest'', zegt Natasja.

Hotel
René en Natasja zijn niet alleen kampvader en - moeder geweest. De Stichting Heppie wil graag een hotel bouwen als permanente vervanging van het terrein dat nu iedere keer wordt gehuurd. De zanger en zijn vrouw hebben tijdens de opnames keihard gewerkt om een volledige inrichting van het hotel te regelen.

Genoten
Volgens de Frogers was het maken van het televisieprogramma een fantastische ervaring. ''We hebben genoten en er waren veel mooie en emotionele momenten'', aldus Natasja.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten