maandag 5 oktober 2009

Figureren bij Flikken

Eerdere alert van http://www.figurantengezocht.nl/

Figuranten voor Flikken Maastricht

Voor de nieuwe reeks van de succesvolle serie Flikken Maastricht zijn we op zoek naar figuranten.

De serie speelt zich af in het prachtige Maastricht. Voor deze locatie is gekozen omdat het een historische en tegelijk moderne stad is met een uitgesproken eigen karakter, die wel bekend is met de problematiek van de grote steden maar toch wat 'gemoedelijker' overkomt. De opnamen starten in de zomer 2009. TROS zendt de serie vanaf najaar 2009 uit.

Lijkt het je leuk mee te doen aan de opnames? Geef je dan nu op als figurant! De productie van Flikken Maastricht is op zoek naar enthousiaste Limburgers* die mee willen doen. Iedereen kan zich aanmelden. Van jong tot oud. Van groot tot klein.

Figuranten zitten, lopen of fietsen door het beeld. Daarom willen wij graag zo veel mogelijk gegevens hebben. Uiterlijke kenmerken (snor, bril, kaal, dik of dun, lengte) maar ook speciale toevoegingen (hobby, handicap of beroep) kunnen heel belangrijk voor ons zijn. Vermeld dit daarom duidelijk in het opmerkingenveld!

*Wij zijn op zoek naar mensen in de buurt van Maastricht omdat figuranten helaas geen reiskosten krijgen. Komt u niet uit de buurt dan bent u natuurlijk van harte welkom maar moet u op eigen gelegenheid en kosten naar Maastricht komen.

1 opmerking:

  1. Hallo, ben een man van 62, grijzend krullend haar, dunne snor, brildragend. Hobbies fietsen en fotografie.Confectiemaat 51, 1,82 groot gewicht 73 kg, brildragend.
    Flikken Maastricht is een van mijn favoriete series op tv.
    Ben sinds afgelopen jaar oktober met flexpensioen gegaan. Woon op ong. 30 km van Maastricht in Kerkrde. Ben in bezit van auto met fietsendrager.

    BeantwoordenVerwijderen