zondag 25 oktober 2009

SBS 6 - Programma's - Kandidaten gezocht - Chef koks gezocht

SBS 6 - Kandidaten gezocht -

Chef koks gezocht "In januari 2010 start een nieuw programma bij SBS 6 waarin chef Ben van Beurten op zoek gaat naar een chef kok voor een nieuw top restaurant.

Ben van Beurten, bekend geworden als chef van Jamie Oliver’s restaurant Fifteen heeft samen met zijn compagnon één bijzondere droom: een groot en prestigieus restaurant openen waar het geen dag hetzelfde is. Een eigenzinnige kaart, live-entertainment en extravagante inrichting in een grote oude scheepsloods op de voormalige Rijkswerf Willemsoord in Den Helder. Begin 2010 wordt dit restaurant geopend. Maar zonder chef is hij natuurlijk nergens. Hij geeft de chef-koks iedere aflevering daarom een uitdagende kookopdracht.


Kun jij goed koken én de dagelijkse leiding van een groot restaurant op je nemen? Dan ben jij misschien wel de nieuwe chef kok die Ben van Beurten zoekt! Download hier een vragenlijst. Vul deze helemaal, inclusief motivatie waarom juist jij de keuken van dit restaurant zou moeten runnen, en mail dit formulier met een foto van jezelf naar chef@sbs.nl"

Geen opmerkingen:

Een reactie posten